04.10.2021

Kraanbeugel voor textielslang

Nieuw: TapFix van GARDENA

Nieuw: TapFix van GARDENA © GARDENA

Kraanbeugel voor textielslang

Dit persbericht heeft: 5 Fotos

Korte tekst (525 Tekens)Platte tekst download

Een tuinslang eenvoudig opbergen aan de kraan, was tot voor kort alleen voorbehouden aan korte slangen. Het gewicht van meer meters slang zorgt voor teveel druk op de buitenkraan. De textielslang Liano van tuinspecialist GARDENA is echter zo licht dat het wel kan… aan de TapFix. Dat is een beugel die je heel eenvoudig vastdraait op de buitenkraan (geen gereedschap nodig!). Doordat je de tuinslang netjes opbergt, voorkom je struikelgevaar. De UV-bestendige TapFix heeft ruimte voor een Lianoslang van maar liefst 20 meter.

Persbericht (988 Tekens)Platte tekst download

Textielslang
Zelfs als je de slang vaak over ruwe ondergrond of langs stekelige struiken sleept, beschadigt de Liano niet. Het geheim zit ‘m in het omhulsel van de slang. Dat is gemaakt van supersterk en duurzaam textiel dat ook wordt gebruikt voor de fabricage van autogordels. De UV-bestendige Liano kan elke waterdruk aan en weegt bovendien aanzienlijk minder dan een ‘normale’ tuinslang. Omdat de Liano licht en bijzonder flexibel is, kun je ‘m compact opbergen aan de TapFix. Belangrijk is wel dat de kraan op minimaal 50 cm hoogte zit zodat de slang de grond niet raakt. Als het tuinseizoen voorbij is en de slang niet meer nodig is, kan je ‘m met de kraanbeugel in de schuur of garage opbergen. Door een kleine opening kan de TapFix aan een schroef of een spijker worden opgehangen. Dat is echter niet nodig want de Liano textielslang is volledig vorstbestendig, en kan ook permanent aan de buitenkraan blijven hangen.

Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (5)

Nieuw: TapFix van GARDENA
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Liano TapFix
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Liano™ TapFix
1 296 x 1 738 photo_camera © GARDENA
GARDENA Liano™ TapFix + 15 m Liano™ Set
1 181 x 904 photo_camera © GARDENA
GARDENA Liano™ TapFix + 10 m Liano™ Set
1 181 x 904 photo_camera © GARDENA


Contact

9 Alwin van der Pluym (NL)
Alwin van der Pluym
GARDENA Nederland
Tel: 0 36 521 00 10
pers.nl@media-gardena.com 
Geen acquisitie.