01.03.2021

Plantverzorging voor huis en tuin

Nieuwe GARDENA planten- en drukspuiten

Nieuwe GARDENA planten- en drukspuiten © GARDENA

Het nieuwe assortiment GARDENA planten- en drukspuiten biedt voor elke toepassing uitkomst: voor water geven na het zaaien met fijne nevel, bemesting van planten, (biologische!) onkruidbestrijding of terrasreiniger (voor groene aanslag). In totaal zijn er 9 nieuwe spuiten. Met elk is het comfortabel werken. Je spuit gericht en nauwkeurig en doseringen bepaal je eenvoudig.

Dit persbericht heeft: 11 Fotos 1 Document

Korte tekst (374 Tekens)Platte tekst download

Het nieuwe assortiment GARDENA planten- en drukspuiten biedt voor elke toepassing uitkomst: voor water geven na het zaaien met fijne nevel, bemesting van planten, (biologische!) onkruidbestrijding of terrasreiniger (voor groene aanslag). In totaal zijn er 9 nieuwe spuiten. Met elk is het comfortabel werken. Je spuit gericht en nauwkeurig en doseringen bepaal je eenvoudig.



Persbericht (2383 Tekens)Platte tekst download

Vernevelaar
Zelf zaaien? Ga dan uiterst voorzichtig te werk om te voorkomen dat de zaden wegspoelen. De nieuwe GARDENA Soft Sprayer is speciaal voor zaaien en stekken ontwikkeld. Er zijn twee standen: voor druppelsgewijs water geven of met een heel fijne nevel.

Plantenspuit
Planten in huis of op balkon en terras knappen vaak op als ze een zachte douche krijgen. De drie nieuwe GARDENA plantenspuiten (0,75L en twee van 1L) zijn speciaal hiervoor gemaakt. Door een speciale, flexibele buis wordt er geen lucht aangezogen en werken de spuiten ook als ze schuin gehouden worden. De plantenspuiten met een inhoud van 1L vul je (via een tweede opening) eenvoudig zonder dat de handen nat worden en je leegt ze snel zonder dat de sproeikop druipt. Met de dop kun je ook plantenvoeding doseren. De EasyPump plantenspuit (1L) biedt optimaal gemak en werkt op batterijen. Je hoeft dus niet continu te knijpen om te sproeien; dat gaat met één druk op de knop.

Drukspuit
De nieuwe handzame drukspuiten van GARDENA hebben een inhoud van 1,25L en 7L. De op de rug gedragen drukspuiten zijn geschikt voor 12L vloeistof. Je kunt ze gebruiken om bijvoorbeeld groene aanslagreiniger te sprayen of om (biologisch) plantenluizen te bestrijden. De drukspuit 1,25L heeft een mondstuk van hoogwaardige messing en kan 90 graden worden gedraaid. Je kunt dus heel goed onder op de bladeren spuiten. Met de drie andere handzame modellen (GARDENA 7L Comfort-drukspuit, 7L Plus en 7L EasyPump) kun je ook zelfgemaakte extracten spuiten. Bijvoorbeeld een knoflookextract om slakken te weren. Een nylon filter helpt om te zeven. De 7L modellen hebben een brede voetensteun zodat je ergonomisch kunt pompen. De 7L Plus en 7L EasyPump hebben een tweede opening om eenvoudig bij te vullen (of te legen). De telescopische spuitlans met verstelbare sproeikop zorgt voor nog meer bereik en flexibiliteit. De 5L EasyPump werkt op een batterij (je hoeft dus niet meer zelf te pompen). Heb je een grote tuin of boomgaard? Dan biedt de rugsproeier (met inhoud van 12L) uitkomst. De draagbanden zijn geschikt voor zowel voor rechts- als linkshandigen. Een telescopische spuitlans zorgt voor nog meer bereik.

Verkoopinformatie
De nieuwe planten- en drukspuiten van GARDENA zijn verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops.

Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (11)

Nieuwe GARDENA planten- en drukspuiten
2Ā 126 x 1Ā 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Soft Sprayer 0.45 L
725 x 1Ā 845 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pump Sprayer 0.75 L
844 x 2Ā 126 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pump Sprayer 1 L
1Ā 040 x 2Ā 168 photo_camera © GARDENA
EasyPump Pump Sprayer 1 L
898 x 2Ā 214 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pressure Sprayer 1.25 L
1Ā 458 x 2Ā 353 photo_camera © GARDENA
GARDENA Comfort Pressure Sprayer 5 L
782 x 2Ā 126 photo_camera © GARDENA
GARDENA Plus Pressure Sprayer 5 L
723 x 2Ā 126 photo_camera © GARDENA
GARDENA EasyPump Pressure Sprayer 5 L
878 x 2Ā 126 photo_camera © GARDENA
GARDENA Backpack Sprayer 12 L
1Ā 290 x 2Ā 126 photo_camera © GARDENA
GARDENA Plus Backpack Sprayer 12 L
1Ā 369 x 2Ā 126 photo_camera © GARDENA



Contact

9 Alwin van der Pluym (NL)
Alwin van der Pluym
GARDENA Nederland
Tel: 0 36 521 00 10
pers.nl@media-gardena.com 
Geen acquisitie.