04.10.2021

Vogelbad op balkon

Nieuw: GARDENA ClickUp!-system voor balkon

GARDENA ClickUp! © GARDENA

Nieuw: GARDENA ClickUp!-system voor balkon

Dit persbericht heeft: 6 Fotos

Korte tekst (444 Tekens)Platte tekst download

Het ClickUp!-tuinsystem van GARDENA heeft een balkonversie. Het systeem bestaat uit een houder waarop je diverse accessoires zoals een insectenhotel, vogelvoederbak of tuinfakkel kunt klikken. Voor in de tuin gebruik je een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout en voor balkonbezitters is er een speciale klem ontwikkeld. GARDENA presenteert tevens 3 nieuwe accessoires voor het ClickUp!-system: een solarlamp, vogelbad en windlicht.



Persbericht (1938 Tekens)Platte tekst download

Eenvoudig
Het ClickUp!-system werkt heel eenvoudig. Je bevestigt de accessoires op de steel met een klikmechanisme dat zorgt voor een stevige verbinding zonder speling. ClickUp! is gebaseerd op het bekende watergeefsysteem van GARDENA waarbij je een tuinslang met één klik aansluit op de kraan voor een vaste en lekvrije verbinding. In de tuin gebruik je de larikshouten steel die je in de grond steekt, voor op het balkon gebruik je de nieuwe balkonklem. Deze is geschikt voor rechthoekige relingen van 1 tot 6 cm dikte en voor ronde relingen tot een diameter van 5 cm. Je bevestigt en verwijdert de balkonklem zonder de reling te beschadigen.

Nieuwe accessoires
- De nieuwe ClickUp! SolarLamp met een slank en modern ontwerp zorgt tijdens avonden voor warm en sfeervol licht. Overdag laadt de lamp via het geïntegreerde zonnepaneel op en 's avonds geeft hij minimaal zes uur licht. Indien gewenst kun je de lamp ook tussentijds uitzetten. De ClickUp! SolarLamp is vorstbestendig en zorgt daarom ook tijdens de wintermaanden voor extra sfeer in de tuin of op balkon.
- GARDENA presenteert ook het ClickUp! WindLicht. Het is geschikt voor waxinelichtjes en kaarsen van verschillende afmetingen. De kaarshouder binnenin kan zo worden ingesteld dat de vlam altijd in het zicht is. De glazen bol beschermt de vlam tegen wind.
- Het ClickUp!-system is ook ontwikkeld om vogels te verwelkomen in de tuin of op balkon. Nieuw is het vogelbad. Het heeft een diameter van 25 cm en is een ideale plek voor vogels om tijdens warme zomermaanden af te koelen of te drinken. Het bad is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zowel UV-bestendig als vorstbestendig.


De nieuwe accessoires vormen een uitbreiding op het bestaande assortiment. Dat omvat een insectenhotel, vogelvoederbak, plantenbak, tuinfakkel en regenmeter. Op elke accessoire geeft GARDENA 5 jaar garantie.

 

Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (6)

GARDENA ClickUp!
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA ClickUp! Windlicht
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA ClickUp! Windlicht
971 x 1 181 photo_camera © GARDENA
GARDENA ClickUp! Balkonbefestigung
849 x 1 763 photo_camera © GARDENA
GARDENA ClickUp! Solarlampe
671 x 1 990 photo_camera © GARDENA
GARDENA ClickUp! Vogelbad
1 460 x 635 photo_camera © GARDENA


Contact

9 Alwin van der Pluym (NL)
Alwin van der Pluym
GARDENA Nederland
Tel: 0 36 521 00 10
pers.nl@media-gardena.com 
Geen acquisitie.