Overzicht persberichten
NIEUW 04.10.2021 Nieuwe producten
GARDENA EcoLine basisset

Tuingereedschappen van gerecycled materiaal

Nieuw en duurzaam: GARDENA EcoLine

Tuinspecialist GARDENA komt in 2022 met een compleet nieuwe productlijn van gerecycled materiaal. Het assortiment bestaat uit waterproducten en handgereedschappen. GARDENA garandeert duurzaamheid, hoge kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. De kunststof elementen van de nieuwe EcoLine bevatten minimaal 65% gerecycled materiaal, sommige sproeistukken zelfs meer dan 90%.

NIEUW 04.10.2021 Nieuwe producten
GARDENA smart SILENO city Set (600 m²)

Nieuwe generatie robotmaaiers van GARDENA

Met LONA-technologie

De smart SILENO robotmaaiers van GARDENA worden nog slimmer dankzij de nieuwe LONA-technologie (lokalisatie en navigatie). Via de smart app heeft de gebruiker nieuwe mogelijkheden zoals GPS-gebaseerde navigatie, individueel zonebeheer en realtime positiebepaling. Daardoor kan het maaigedrag van de smart SILENO geoptimaliseerd worden aan het gazontype.

NIEUW 04.10.2021 Nieuwe producten
GARDENA Watermeter AquaCount

Meten is weten

Nieuw: GARDENA AquaCount

Duurzaam tuinieren betekent bewust en zorgvuldig omgaan met de natuur. Bijvoorbeeld door inzicht te krijgen in het watergebruik in de tuin om zo waterverspilling tegen te gaan. Doordat we in droge perioden vaak de tuinsproeier een tijd lang aanzetten, hebben we geen idee hoeveel water er daadwerkelijk verbruikt wordt. Omdat een schatting natte vingerwerk is, presenteert tuinspecialist GARDENA: AquaCount, een watermeter voor aan de buitenkraan en een broes en zwenksproeier met geïntegreerde watermeter. Elk van deze drie producten bevestig je eenvoudig via het GARDENA kliksysteem aan kraan of tuinslang. AquaCount is UV- en vorstbestendig.

NIEUW 04.10.2021 Nieuwe producten
GARDENA Liano™ TapFix

Kraanbeugel voor textielslang

Nieuw: TapFix van GARDENA

Een tuinslang eenvoudig opbergen aan de kraan, was tot voor kort alleen voorbehouden aan korte slangen. Het gewicht van meer meters slang zorgt voor teveel druk op de buitenkraan. De textielslang Liano van tuinspecialist GARDENA is echter zo licht dat het wel kan… aan de TapFix. Dat is een beugel die je heel eenvoudig vastdraait op de buitenkraan (geen gereedschap nodig!). Doordat je de tuinslang netjes opbergt, voorkom je struikelgevaar. De UV-bestendige TapFix heeft ruimte voor een Lianoslang van maar liefst 20 meter.

NIEUW 04.10.2021 Nieuwe producten
GARDENA Pipeline zwenksproeier

GARDENA Pipeline

Ondergrondse waterleiding

De GARDENA Pipeline is een ondergrondse waterleiding met stopcontacten. Daarmee zorg je voor watertoevoer op elke gewenste plek in de tuin. Je kunt er vervolgens diverse accessoires op aansluiten. Bijvoorbeeld de nieuwe zwenksproeier of Pipeline kraan als extra tappunt. De aanleg van de GARDENA Pipeline is een eenvoudige klus. Buizen maak je op maat met de nieuwe Pipe Cutter. De Pipeline kun je ook inzetten voor het GARDENA sprinklersystem. De ondergrondse watertoevoer maakt een einde aan rondslingerende tuinslangen.

NIEUW 04.10.2021 Nieuwe producten
GARDENA ClickUp! Windlicht

Vogelbad op balkon

Nieuw: GARDENA ClickUp!-system voor balkon

Het ClickUp!-tuinsystem van GARDENA heeft een balkonversie. Het systeem bestaat uit een houder waarop je diverse accessoires zoals een insectenhotel, vogelvoederbak of tuinfakkel kunt klikken. Voor in de tuin gebruik je een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout en voor balkonbezitters is er een speciale klem ontwikkeld. GARDENA presenteert tevens 3 nieuwe accessoires voor het ClickUp!-system: een solarlamp, vogelbad en windlicht.Meer laden