Overzicht persberichten
NIEUW 01.03.2021 Nieuwe producten
GARDENA smart system sensor

Water besparen in de tuin

Nieuwe bodemvochtigheidssensors van GARDENA
De nieuwe GARDENA bodemvochtigheidssensor is een ideaal hulpmiddel tegen waterverspilling in de tuin. Je steekt het kleine apparaat in de grond tussen de planten. Je sluit ‘m aan op de besproeiingscomputer en op het moment dat deze op de ingestelde tijd wil gaan sproeien, wordt eerst gemeten of de bodem droog genoeg is om water te geven.

NIEUW 01.03.2021 Nieuwe producten
The new GARDENA Garden Hose Boxe RollUp

Opgerold staat netjes

GARDENA presenteert nieuwe RollUp slangenboxen

Met de nieuwe RollUp slangenboxen van GARDENA is één ruk aan de tuinslang voldoende om ‘m helemaal op te ruimen. De slangenboxen hebben een nieuwe, extra compacte vormgeving en een geïntegreerde geleider. Die zorgt ervoor dat de slang altijd gelijkmatig wordt op- en afgerold. De nieuwe modellen verschillen qua slanglengte en je kunt ze aan een wand bevestigen of een plek in de tuin geven.

 NIEUW 01.03.2021 Nieuwe producten
GARDENA Dompelpomp

Nieuwe dompelpompen van GARDENA

Voor helder en vuil water

Waterspecialist GARDENA, met meer dan 40 jaar ervaring op pompgebied, presenteert in 2021 een compleet nieuwe collectie dompelpompen voor schoon en vuil water. Ze leveren uitzonderlijke prestaties en hebben innovatieve, nieuwe functies zoals de LED Aquasensor. Of het nu gaat om een ondergelopen kelder, een tuinvijver of een zwembad… de nieuwe pompen presteren nog beter bij een lager stroomverbruik.

NIEUW 01.03.2021 Nieuwe producten
GARDENA Tuinhandschoenen

Handschoenen voor tuinieren en… bellen

Nieuwe GARDENA tuinhandschoenen

GARDENA presenteert een nieuwe collectie van vijf verschillende soorten tuinhandschoenen met een eigentijds design. Ze hebben een verbeterde pasvorm en comfort, hebben een extra goede grip en bieden de handen bescherming. De vingertoppen op de duim en wijsvinger zijn zo ontworpen dat de smartphone (of tablet) gewoon te bedienen is. Je hoeft ze dus niet eerst uit te doen om de telefoon aan te nemen…
NIEUW 01.03.2021 Nieuwe producten
GARDENA ClickUp! Insectenhotel

Klik en geniet het hele jaar

Nieuw tuinsysteem van GARDENA: ClickUp!

ClickUp! is een nieuw all season lifestyle systeem van GARDENA voor de tuin. De basis is een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout. Daarop bevestig je accessoires zoals een insectenhotel, vogelvoederstation, regenmeter, fakkel of plantenbak. Dat gaat met een eenvoudig klikmechanisme dat zorgt voor een stevige verbinding zonder speling. GARDENA geeft 5 jaar garantie op alle onderdelen van het ClickUp! systeem.

NIEUW 01.03.2021 Nieuwe producten
Nieuwe GARDENA planten- en drukspuiten

Plantverzorging voor huis en tuin

Nieuwe GARDENA planten- en drukspuiten

Het nieuwe assortiment GARDENA planten- en drukspuiten biedt voor elke toepassing uitkomst: voor water geven na het zaaien met fijne nevel, bemesting van planten, (biologische!) onkruidbestrijding of terrasreiniger (voor groene aanslag). In totaal zijn er 9 nieuwe spuiten. Met elk is het comfortabel werken. Je spuit gericht en nauwkeurig en doseringen bepaal je eenvoudig.Meer laden