Meddelandeöversikt

NY 04.04.2024 Produkter
GARDENA ClickUp! Insektshotell

Pollinera mera och skapa en mer hållbar trädgård

Bjud in den biologiska mångfalden och gör en räddnings-insats för pollinerande insekter. Med några enkla klimat-vänliga förändringar i den egna trädgården kan vi alla bidra till en grönare värld. GARDENA tipsar om att med hjälp av robotgräsklipparen skapa olika zoner för blommande ängsmattor, att sätta upp insektshotell och hur trädgårdsavfallet kan tas till vara och bli en viktig resurs.
NY 11.03.2024 Produkter
Väl vald sekatör till olika beskärningsjobb

Väl vald sekatör till olika beskärningsjobb

GARDENA har ett brett utbud av sekatrörer och med vetskapen om att rätt redskap när man beskär ger en avgörande skillnad, har sekatörerna olika typer av skär. Fördelarna med att välja rätt sekatör till olika jobb är flera – växterna blir välmående och riskerar inte att skadas och när det kommer till arbetsinsatsen slipper man onödigt arbete som dessutom riskerar att slita på både händer, fingrar och verktyg.
NY 13.02.2024 Nyheter
Batteridriven Plattrensare EasyWeed 2,0Ah18V P4A

Smarta trädgårdsnyheter städar med bästa resultat!

Trädgårdsnyheter 2024
Inför trädgårdssäsongen 2024 lanserar GARDENA flera smarta och mycket användarvänliga produkter som gör städjobbet i trädgården enkelt och med bästa resutat. Det batteridrivna sortimentet utökas med bland annat en plattrensare som effektivt tar bort ogräs utan kemikalier samt en altantvätt med olika tillbehör och borstar.
NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Griptång 4 i 1

Hjälpredor runt hemmet och trädgården

NYHETER Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp
Trädgården är det andra vardagsrummet. Det är därför ingen överraskning att trädgårdsentusiaster vill ha bekväma sätt att hålla ordning regelbundet. Med nya användbara hjälpmedel som Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp kommer du att uppleva att det blir mycket enklare och bekvämare.
NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 2018V P4A

Perfekt beskärning av buskar, mindre häckar och gräskanter

NYHET Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 20/18V P4A
Trädgårdsägare kan använda batteridrivna gräs- och busksaxar för underhåll av gränskanter på gräsmattan och regelbunden formning av buskar. Från och med säsongen 2024 kommer det också finnas en modell inom 18V POWER FOR ALL Batterisystem med ett avtagbart systembatteri.
NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

Effektiv ogräsrensning med minimal ansträngning

NYHET Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

Den nya batteridrivna plattrensaren är mycket effektiv mot oönskad smuts och växtlighet i fogar. Den rengör mycket noggrant utan användning av kemikalier.

Ladda fler meddelanden