Meddelandeöversikt
NY 25.04.2023 Produkter / Bevattning
GARDENA Semesterbevattning

Växter som är ensamma hemma

Smarta knep för en lyckad semester och friska växter

En ivrig trädgårdsmästare har inte alltid tid att vattna växterna i sina hem, trädgårdar, uteplatser eller balkonger. De kanske är på semester, reser på grund av arbete eller helt enkelt för upptagna med livet. Här är några knep och tips för att hålla de dyrbara växterna vid liv och blomstra under dessa perioder.

NY 13.04.2023 Produkter
Vinnaren av Red Dot Design Award 2023

GARDENA hedras med tre Red Dot Design priser

Nya produkter för säsongen 2023 erkända för designen

"In search of good design" - så beskriver arrangörerna av Red Dot Design Awards uppdraget för en av världens största designtävlingar. Red Dot-märket har etablerat sig internationellt som ett av de mest eftertraktade kvalitetsmärkena för god design. Tävlingen hålls en gång om året. I år har GARDENA tilldelats pris för designen för tre kompletta produktserier från innovationerna för år 2023. Martin Rauch, Director Brand Design på GARDENA, förklarar designaspekterna.

NY 29.03.2023 Produkter / Bevattning
GARDENA bevattningslösningar

Spontan eller schemalagd bevattning?

Bevattningstips för olika typer av trädgårdsmästare och växter

Växter lyser upp världen runt omkring dem, men de filtrerar också luften, ger skugga, lagrar koldioxid, reglerar temperaturen på ett naturligt sätt och ger trädgårdsmästare och djur en egen fristad.

NY 16.03.2023 Produkter / Bevattning
Informationsblad om vattenförbrukning

Vart tar vattnet vägen?

Smarta sätt att använda dricksvatten

Alla bör hålla ett öga på sin egen vattenförbrukning, både för plånbokens och miljöns skull. Vatten är en värdefull resurs som blir ännu mer värdefull under de varmare sommarmånaderna och torrperioderna. Det är under dessa tider på året som frågorna om varifrån vattnet kommer och vart det tar vägen blir ännu mer angelägna.

NY 15.03.2023 Produkter / Bevattning
SILENO med LONA-teknik

GARDENA smart system stödjer nu Google Home

Gräsklippning och bevattning kan enkelt styras via Google Home

Från och med nu kan också trädgårdsägare styra sina enheter i hemmet och trädgården via Google Home. Nya och befintliga enheter kan integreras i ekosystemet. Detta möjliggör synkroniserad bevattning och gräsklippning, belysning av trädgården eller användning av andra smarta enheter.

NY 15.02.2023 Produkter
GARDENA Smart Sensor

Rätt val för långvarig växtglädje

Rätt växt på rätt plats

Balkonger, terrasser, trädgårdar har en sak gemensamt: det är ont om plats. I stället för stora träd kan man därför använda växter med låg underhållsnivå som klarar sig bra på trånga utrymmen. För långvarig växtglädje är det viktigt att tänka på några punkter.

Ladda fler meddelanden