Meddelandeöversikt Nyheter

NY 13.02.2024 Nyheter
Batteridriven Plattrensare EasyWeed 2,0Ah18V P4A

Smarta trädgårdsnyheter städar med bästa resultat!

Trädgårdsnyheter 2024
Inför trädgårdssäsongen 2024 lanserar GARDENA flera smarta och mycket användarvänliga produkter som gör städjobbet i trädgården enkelt och med bästa resutat. Det batteridrivna sortimentet utökas med bland annat en plattrensare som effektivt tar bort ogräs utan kemikalier samt en altantvätt med olika tillbehör och borstar.
NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Griptång 4 i 1

Hjälpredor runt hemmet och trädgården

NYHETER Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp
Trädgården är det andra vardagsrummet. Det är därför ingen överraskning att trädgårdsentusiaster vill ha bekväma sätt att hålla ordning regelbundet. Med nya användbara hjälpmedel som Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp kommer du att uppleva att det blir mycket enklare och bekvämare.
NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 2018V P4A

Perfekt beskärning av buskar, mindre häckar och gräskanter

NYHET Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 20/18V P4A
Trädgårdsägare kan använda batteridrivna gräs- och busksaxar för underhåll av gränskanter på gräsmattan och regelbunden formning av buskar. Från och med säsongen 2024 kommer det också finnas en modell inom 18V POWER FOR ALL Batterisystem med ett avtagbart systembatteri.
NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

Effektiv ogräsrensning med minimal ansträngning

NYHET Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

Den nya batteridrivna plattrensaren är mycket effektiv mot oönskad smuts och växtlighet i fogar. Den rengör mycket noggrant utan användning av kemikalier.

NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Batteridriven Altantvätt AquaBrush 18V P4A

Fläckfritt rengöringsresultat

NYHET Batteridriven Altantvätt Aquabrush 18V P4A
Perfekta resultat med ett redskap, i ett steg, på nästan alla ytor – det är vad det nya Altantvätt Aquabrush 18V P4A erbjuder. GARDENAs batteridrivna sortiment öppnar upp många användningsmöjligheter för hem- och trädgårdsägare för effektiv rengöring med ett knapptryck.
NY 12.02.2024 Nyheter
GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll

Slangboxar - nyheter i vår bästsäljande produktserie

Olika placeringsmöjligheter med modellerna RollUp och PowerRoll
Smidig och enkel upprullning och utrullning samt redo att användas när som helst - det är vad trädgårdsentusiaster uppskattar med GARDENAs slangboxar. Nya Batteridrivna Väggslangboxar
PowerRoll erbjuder ännu mer bekvämlighet, och den nya Slangbox Altan RollUp erbjuder en annan placeringslösning, eftersom den nu kan monteras på fasta ytor.

Ladda fler meddelanden