03.10.2024

Enkel uppsamling och kompostering av löv

Nyhet GARDENA Lövblås/Sug PowerJet Collect 18V P4A

GARDENA Lövblås/Sug PowerJet Collect 18V P4A © GARDENA

Det är enkelt att samla ihop löv med den nya batteridrivna lövblåsen PowerJet Collect 18V P4A från GARDENA. Dess 360-graders omnihjul gör den särskilt lättmanövrerad under användning. Löven kan även sugas in omedelbart av det kraftfulla fläkthjulet och finfördelas av den integrerade strimlaren - båda tillverkade av robust metall.

För detta meddelande finns det: 2 Foton

Kort text (311 Tecken)Oformatterad text download

Nedfallna löv, gräsklipp eller smuts i trädgården blåses helt enkelt ihop och sugs sedan upp. Med den kraftfulla GARDENA batteridrivna lövblåsen PowerJet Collect 18V P4A kan även våta löv enkelt samlas upp och finfördelas för att spara utrymme. Du kan växla mellan blås- och sugfunktion snabbt och utan verktyg.

Lång text (4110 Tecken)Oformatterad text download

På hösten faller ett stort antal löv till marken och förvandlar landskapet till ett färgglatt hav av lövverk. Ibland kan de dock inte stanna där de faller och kan göra uppfarter och trottoarer farligt hala när de är våta. Löv bör också tas bort från gräsmattan för att inte hindra gräset från att få luft och ljus för en sund tillväxt.

Med den kraftfulla batteridrivna lövblåsen PowerJet Collect 18V P4A har det aldrig varit enklare att samla löv - varje hörn av trädgården kan nås utan kablar.

Blås, sug, strimla och samla upp löv

Den kraftfulla lövblåsen har en sugkraft på 171 liter per sekund och en blåskraft på 350 kilometer i timmen. Det innebär att även våta löv snabbt och noggrant avlägsnas från marken. Bara med ett enkelt knapptryck kan du växla mellan sugläge och blåsfunktion snabbt och utan behov av ytterligare verktyg. De uppsamlade löven strimlas av ett inbyggt finfördelningsblad som sitter på fläkthjulet och tar därför bara upp en tiondel av sin ursprungliga volym. Det innebär att betydligt fler löv får plats i uppsamlingspåsen och att den behöver tömmas mer sällan under arbetet. Fläkthjulet av metall är åtkomligt via en lucka på sidan och kan enkelt rengöras. Det kan uppstå blockeringar, men dessa kan enkelt och snabbt avlägsnas, så att arbetet kan fortsätta med minimala avbrott.

Manövrerbar och lätt att använda

Den nya GARDENA PowerJet Collect 18V P4A har ett 360-graders hjul som stöder röret vid uppsamling av löv och gör det möjligt att röra sig i alla riktningar. Hjulet är höjdjusterbart i tre steg, beroende på användarens längd, för en bekvämare och mer ergonomisk arbetsställning. Som tillval kan lövblåsen även bäras och styras med hjälp av en axelrem.

Hastighetsregleringen på lövblåsen justerar luftflödets intensitet. Den kan växlas mellan ett mjukt luftflöde för uppsamling av löv på grusgångar utan att suga in stenar och kraftfull prestanda för större, tungt eller vått trädgårdsavfall. Batteriets laddningsnivå kan avläsas på LED-displayen på handtaget.

Kraften kommer från 18V-systembatteriet från Power for All Alliance1. Dessa batterier passar i en mängd andra GARDENA-trädgårdsredskap, men kan också användas av alla varumärken inom alliansen till mer än 100 olika produkter för mer än 100 olika användningsområden i hemmet och trädgården.

Den robusta uppsamlingspåsen är tillverkad av två typer av material, både andningsbara och vattentäta. Medan våta löv sugs in förblir utsidan torr och lämnar inga märken på kläder eller ytor. Påsen kan tas bort för tömning och den extra stora öppningen med dragkedja underlättar processen. De strimlade löven kan sedan antingen slängas i komposten, där de snabbt bryts ned, eller användas som ett skyddande mulchlager på rabatter.

GARDENA ger 3 års garanti på den sladdlösa lövblåsen PowerJet Collect 18V P4A efter registrering2.


GARDENA Lövblås/Sug PowerJet Collect 18V P4A


Kraftfull, kompakt och sladdlös med blås- och sugfunktion
för användning i hemmet och trädgården

  • Borstlös motor
  • 360 graders hjul för hög manövrerbarhet
  • LED-indikator för laddningsnivå
  • Vikt: 3,6 kg utan batteri, 4,6 kg med batteri
  • Ergonomiskt handtag för arbete utan ansträngning
  • Enkontrollpanel på handtaget med på/av-knapp och hastighetsreglering
  • Verktygslös växling mellan blås- och sugfunktion med enhandsspak
  • Sugkraft: 171 l/s
  • Högkvalitativt komposteringsblad och fläkthjul i metall, komposteringsförhållande 10:1
  • Sidolucka för underhåll utan verktyg
  • Högkvalitativ uppsamlingspåse med extra stor dragkedjeöppning
  • Klämma för axelrem
  • Systembatteri 18V / 4,0Ah, laddare
  • 3 års garanti efter registrering2

1 Power for All Alliance är ett av de största varumärkesöverskridande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet. www.powerforall-alliance.com

2
 Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (2)

GARDENA LövblåsSug PowerJet Collect 18V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA LövblåsSug PowerJet Collect 18V P4A
2 126 x 1 854 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se