04.10.2021

GARDENA Pipeline

Ondergrondse waterleiding

GARDENA Pipeline: ondergrondse tuinwaterleiding © GARDENA

De GARDENA Pipeline is een ondergrondse waterleiding met stopcontacten. Daarmee zorg je voor watertoevoer op elke gewenste plek in de tuin. Je kunt er vervolgens diverse accessoires op aansluiten. Bijvoorbeeld de nieuwe Pipeline kraan.

Dit persbericht heeft: 10 Fotos

Korte tekst (522 Tekens)Platte tekst download

De GARDENA Pipeline is een ondergrondse waterleiding met stopcontacten. Daarmee zorg je voor watertoevoer op elke gewenste plek in de tuin. Je kunt er vervolgens diverse accessoires op aansluiten. Bijvoorbeeld de nieuwe zwenksproeier of Pipeline kraan als extra tappunt. De aanleg van de GARDENA Pipeline is een eenvoudige klus. Buizen maak je op maat met de nieuwe Pipe Cutter. De Pipeline kun je ook inzetten voor het GARDENA sprinklersystem. De ondergrondse watertoevoer maakt een einde aan rondslingerende tuinslangen.

Persbericht (2269 Tekens)Platte tekst download

Nieuw: Pipeline waterstopcontact
Het GARDENA Pipeline waterstopcontact biedt gemakkelijke toegang tot water op elk punt in de tuin. Omdat het voorzien is van een automatische waterstop, gaat er geen water verloren als de slang of sproeier na het besproeien wordt verwijderd. Een kapje bedekt het stopcontact wanneer het niet gebruikt wordt. Door de frisse antracietgrijze kleurstelling met turquoise accenten past dat naadloos in elke moderne tuin.

Nieuw: Pipeline kraan
Met de nieuwe GARDENA Pipeline kraan creëer je eenvoudig een extra tappunt in de tuin. Je monteert ‘m eenvoudig op een waterstopcontact. De kraan is 360 graden draaibaar en is door het hoogwaardige metalen ontwerp bijzonder robuust en duurzaam. De kraan is onderdeel van het Original GARDENA System waarmee je tuinslangen en kraancomputers eenvoudig kun aansluiten. Met één klik heb je een sterke, lekvrije verbinding. De kraan heeft ook een antispat-functie. Je vult gieters en emmers of wast je handen zonder te spatten. Drie kleine kunststof vinnen in de kraanaansluiting concentreren de waterstraal, waardoor de gebruiker en de omgeving droog blijven en het water alleen daar terechtkomt waar het zijn moet. Deze slimme antispat-functie is vanaf het tuinseizoen 2022 standaard in alle GARDENA kraanstukken.

Nieuw: Pipeline zwenksproeier
De nieuwe GARDENA Pipeline zwenksproeier kan worden aangesloten op een waterstopcontact. Hij is ideaal voor het besproeien van gazons met een oppervlakte van 9 tot 216 m2. De sproeibreedte, het bereik en de waterstroom zijn eenvoudig in te stellen. De zachte kunststof spuitmondjes op de zwenksproeier kun je moeiteloos reinigen van vuil en kalkaanslag.

Nieuw: Pipeline Cutter
Om de waterleiding eenvoudig op maat te maken, komt GARDENA met de nieuwe Pipeline Cutter. De buizen snij je netjes en nauwkeurig op de gewenste lengte. De buizen sluit je vervolgens dankzij de "Quick & Easy"-techniek moeiteloos op elkaar aan en op het waterstopcontact.

Nieuw: Pipeline ontwateringsset
In het najaar kan je de Pipeline snel en eenvoudig winterbestendig maken met de nieuwe GARDENA ontwateringsset. Hiermee blaas je de leidingen schoon. De set is tevens geschikt voor slangenboxen en slangenwagens.

Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (10)

GARDENA Pipeline: ondergrondse tuinwaterleiding
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline: ondergrondse waterleiding
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline zwenksproeier
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline waterstopcontact
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline zwenksproeier
1 307 x 1 653 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline cutter
854 x 709 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline ontwateringsset
1 181 x 654 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline waterstopcontact
1 200 x 1 570 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline waterstopcontact
1 176 x 1 565 photo_camera © GARDENA
GARDENA Pipeline kraan
316 x 1 181 photo_camera © GARDENA


Contact

9 Alwin van der Pluym (NL)
Alwin van der Pluym
GARDENA Nederland
Tel: 0 36 521 00 10
pers.nl@media-gardena.com 
Geen acquisitie.