03.10.2024

Kraftfull kapning med batteridrift

Nyhet GARDENA Batterisåg PowerSaw 250/18V P4A

GARDENA Batterisåg PowerSaw 250/18V P4A © GARDENA

Den nya batteridrivna kedjesågen PowerSaw 250/18V P4A från GARDENA är lätt att hantera i många olika arbetsvinklar med en borstlös motor och ett högkvalitativt 25 cm långt svärd.

För detta meddelande finns det: 2 Foton

Kort text (230 Tecken)Oformatterad text download

I trädgården måste träd beskäras och sjuka eller döda grenar tas bort. Den nya kompakta batteridrivna motorsågen PowerSaw 250/18V P4A från GARDENA underlättar sågning av mindre träd och är idealisk för att kvista och såga upp trä.

Lång text (2952 Tecken)Oformatterad text download

Kompakt och kraftfull

Med den här nya batteridrivna motorsågen kan du snabbt och enkelt hugga upp trä. Med en enda batteriladdning kan den utföra upp till 180 kapningar på trä med en diameter på 70 millimeter utan avbrott. Den borstlösa motorn med lågt underhållsbehov är särskilt kraftfull. Svärdet på 25 centimeter på GARDENAs batteridrivna motorsåg är den perfekta längden för kvistning och kapning av trä.

Tack vare kedjehastigheten på åtta meter per sekund kapas grenarna mjukt och rent. Oregon-kedjan och -svärdet är av hög kvalitet och hållbara.

Kedjan behöver inte smörjas manuellt, eftersom kedjesmörjningen sker automatiskt via den integrerade oljetanken, vilket innebär att kedjan alltid glider smidigt över svärdet. Detta möjliggör ett kontinuerligt och snabbt arbete. Kedjan kan justeras och spännas utan verktyg med hjälp av en vridknapp. Batteriets effektnivå visas kontinuerligt av en LED-indikator på handtaget.

Säker att hantera i olika arbetsvinklar

Med en sladdlös motorsåg ska fokus inte bara ligga på prestanda, batteritid och bra hantering. En annan viktig aspekt är den säkerhetsnivå som krävs när man arbetar med en motorsåg. Med klostoppet i metall kan sågbladet fästas i träet eller grenen utan risk för att glida. Under sågning garanterar kedjebromsen och kedjefångaren den säkerhetsnivå som krävs. Kedjebromsen stoppar kedjan vid ett eventuell kick-back, som t.ex. kan uppstå på grund av en dålig skärvinkel i träet. Om kedjan går av fångas den upp av den integrerade stabila kedjefångaren i metall.

Strömförsörjningen sker via ett 18V systembatteri från Power for All Alliance1. Det passar i en mängd andra GARDENA-trädgårdsredskap, men kan också användas till mer än 100 produkter för mer än 100 olika hem- och trädgårdsapplikationer inom alliansen.

Efter registrering ger GARDENA en garanti på 3 år för Batterisåg PowerSaw 250/18V P4A2.

 

GARDENA Batterisåg
PowerSaw 250/18V P4A





Sladdlös motorsåg för enkel kapning av mindre trä och ved

  • Vikt: 3,8 kg utan batteri, 4,4 kg med batteri
  • Svärdlängd: 25 cm (Oregon)
  • Kedjedelning: 3/8” (Oregon)
  • Kedjehastighet: 8 m/s
  • ca 180 kapningar per batteriladdning
  • Borstlös motor
  • LED-indikator för laddningsnivå
  • Automatisk smörjning av kedjan
  • Kickback-skydd genom kedjebroms
  • Kedjefångare i metall
  • Klostopp i metall
  • Indikator för oljenivå
  • Verktygsfri kedjespänning
  • Ergonomiskt utformade handtag
  • Systembatteri 18V, laddare
  • 3 års garanti efter registrering2

1 Power for All Alliance är ett av de största varumärkesöverskridande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet. www.powerforall-alliance.com

2
 Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (2)

GARDENA Batterisåg PowerSaw 25018V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Battery Chainsaw PowerSaw 25018V P4ASet
2 126 x 1 393 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se