03.10.2024

Oberoende, smart bevattning

Nyhet AquaBloom L Set - solcellsdriven bevattning

GARDENA AquaBloom L Set © GARDENA

Den nya solcellsdrivna AquaBloom L Set från GARDENA förser 30 plantor i pallkragar eller på altaner och balkonger med vatten helt automatiskt - droppe för droppe.

För detta meddelande finns det: 3 Foton

Kort text (273 Tecken)Oformatterad text download

Om du vill vattna dina växter automatiskt i en pallkrage, på en altan eller balkong, är avsaknaden av en el- eller vattenanslutning i närheten ofta en verklig utmaning. Den nya soldrivna AquaBloom L Set förser upp till 30 plantor med vatten automatiskt - droppe för droppe.

Lång text (2907 Tecken)Oformatterad text download

När dina favoritväxter har planterats i en pallkrage är det viktigt att de får vatten regelbundet så att de kan frodas. GARDENA AquaBloom L Set fungerar utan el eller vattenkran och förser upp till 30 plantor med vatten på ett tillförlitligt sätt.

Det nya GARDENA AquaBloom L Set drivs med solenergi och hämtar vatten direkt från en vattenreservoar. AquaBloom kombinerar pump, solpanel, batteri och styrenhet i en kompakt modul. Denna huvudenhet kan placeras flexibelt, t.ex. fästas på en pallkrage eller stå på ett bord. Det integrerade batteriet är placerat på den soligaste ytan och laddas av solpanelen och lagrar energi för tillförlitlig bevattning även under molniga dagar.

Pumpen transporterar vattnet direkt till växterna via fördelarrör och droppmunstycken. Setet har två olika typer av droppmunstycken beroende på växternas storlek eller vattenbehov. Dessa placeras direkt vid växterna så att vattnet levereras droppe för droppe nära roten - precis där växten absorberar vattnet.

Setet kan installeras och modifieras i fem enkla steg och är redo för omedelbar användning.

Smart bevattning

Bevattningen kan programmeras och tidsbestämmas. Totalt finns 14 förinställda bevattningsprogram att välja mellan, som reglerar hur länge de olika bevattningsprocesserna ska pågå och hur långa intervallerna mellan dem ska vara. Efter att AquaBloom har ställts in kan starttiden för den automatiska bevattningen fördröjas, så att bevattningen startar först när växterna har bäst möjlighet att absorbera vattnet: tidigt nästa morgon. AquaBloom L Set kan också kombineras med en fuktighetssensor; om jorden är tillräckligt fuktig avbryts den pågående bevattningen och onödig vattning undviks. En barnskyddsfunktion förhindrar oönskad justering av inställningarna.

Med det nya GARDENA AquaBloom L Set har växtentusiaster nu tillgång till ett solcellsdrivet automatiskt bevattningssystem från AquaBloom-familjen. GARDENA utökar kontinuerligt sitt sortiment av fristående bevattningssystem för större användningsområden.



GARDENA AquaBloom L Set




Solcellsdriven bevattning för pallkragar, altaner och balkonger

  • Redo att användas för upp till 30 plantor, alla komponenter ingår
  • Enkel installation i 5 steg utan verktyg; kan modifieras
  • Ingen anslutning till vattenkran/el krävs
  • Integrerad 3-i-1-huvudenhet med pump för droppbevattning, styrenhet
  • med 14 fördefinierade program och manuell funktion,
  • kombination av solpanel och batteri; flexibel positionering av huvudenheten
  • Vattnar plantor som är på olika höjder
  • Tryckutjämnande inline-droppspridare: 10x 0,5 l/h och 20x 2 l/h
  • Samtidig bevattning av växter med olika vattenbehov
  • Bevattningsprogram för växter med högre vattenbehov
  • Startfördröjningsfunktion
  • Anslutning för sensor
  • Barnskydd
  • Säkerhetsmekanism för torrkörning
  • UV-beständig  
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (3)

GARDENA AquaBloom L Set
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Solar-powered Irrigation AquaBloom L Set
2 126 x 896 photo_camera © GARDENA
GARDENA Solar-powered Irrigation AquaBloom L
2 126 x 1 868 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se