03.10.2024

Optimal gräsklippning av stora gräsmattor

Nyhet GARDENA Batterigräsklippare PowerMax Duo 46/36V P4A

GARDENA Batterigräsklippare PowerMax Duo 46/36V P4A © GARDENA

Den nya batteridrivna gräsklipparen PowerMax Duo 46/36V P4A från GARDENA arbetar med ny DuoBlad-teknik. Den klipper gräsmattor på upp till 600 kvadratmeter med två specialblad som roterar synkroniserat mot varandra.

För detta meddelande finns det: 2 Foton

Kort text (477 Tecken)Oformatterad text download

För många trädgårdsägare är gräsmattan trädgårdens mittpunkt. För att hålla den tät och frisk rekommenderas regelbunden gräsklippning. Detta gör att gräset växer sig tjockare och gör gräsmattan mer motståndskraftig. Den nya batteridrivna gräsklipparen PowerMax Duo 46/36V P4A från GARDENA arbetar med den nya DuoBlad-tekniken. Gräsmattor klipps effektivt tack vare två specialblad som roterar synkroniserat mot varandra och matas in i gräsuppsamlaren med hjälp av en luftström.

Lång text (3759 Tecken)Oformatterad text download

GARDENA erbjuder en passande modell för alla gräsmattestorlekar och med nya PowerMax Duo 46/36V P4A finns nu även en batteridriven gräsklippare för större gräsmattor. Med en klippbredd på 46 centimeter är den perfekt för gräsmattor på upp till 600 kvadratmeter.

DuoBlad - två skärblad som arbetar tillsammans

Den nya GARDENA PowerMax Duo arbetar med DuoBlad-tekniken. Gräset klipps med två specialblad som roterar synkroniserat mot varandra, vilket gör att mer gräsmatta klipps på en enda batteriladdning jämfört med konventionella GARDENA batterigräsklippare.

Den speciella formen på bladen i förhållande till varandra skapar ett högt luftflöde som resulterar i en effektiv uppsamling. Den förbättrade luftcirkulationen innebär att gräsklippet fyller hela gräsuppsamlarens kapacitet, vilket gör att den inte behöver tömmas lika ofta.

Om det behövs mer klippkraft under en kort tid för mycket högt eller tätt gräs kan bladhastigheten ökas när som helst under klippningen med PowerBoost-knappen på handtaget. Tack vare QuickFit Plus kan klipphöjden också justeras snabbt och enkelt med en knapptryckning.

Manövrerbar och kompakt

Den kompakta och balanserade designen gör det lättare att svänga och manövrera batterigräsklipparen, även i trånga utrymmen. Kantkammarna på sidorna av huset hjälper till att dra in grässtråna, vilket gör det lättare att klippa längs kanter och väggar. Det innebär att dessa områden kan underhållas i en enda klippning utan tidskrävande omarbetning. De stora bakhjulen ger också bättre stabilitet och kontroll vid förflyttning och svängar.

Handtagen är justerbara i höjdled och kan anpassas för att passa användaren. Komforthandtaget är placerat så att GARDENA PowerMax Duo 46/36V P4A kan skjutas över gräsmattan utan att belasta lederna, även vid längre klippning. LED-indikatorn för laddningsnivå sitter på handtaget för att när som helst kontrollera den återstående batterinivån. Indikatorn för full gräsuppsamlare låter dig veta när gräsuppsamlaren behöver tömmas.

Med PowerMax Duo 46/36V P4A kan styret frigöras med en knapptryckning och fällas ned platt så att gräsklipparen kan stå upprätt och spara utrymme vid förvaring i garaget eller förrådet. Det praktiska bärhandtaget gör det enkelt att transportera gräsklipparen korta sträckor.

Strömförsörjningen sker med två 18V systembatterier från Power for All Alliance1. Dessa batterier passar i en mängd andra trädgårdsredskap från GARDENA, men kan också användas av alliansens alla varumärken till mer än 100 produkter för mer än 100 olika användningsområden i hem och trädgård.

GARDENA ger 3 års garanti på den sladdlösa gräsklipparen PowerMax Duo 46/36V P4A efter registrering2.

 

GARDENA PowerMax Duo 46/36V P4A




För större gräsmattor upp till 600 m2

  • Vikt: 15,1 kg
  • Borstlös motor
  • Klippbredd: 46 cm
  • DuoBlad-teknik med 2 synkroniserade roterande specialblad
  • Extra klippkraft tack vare PowerBoost
  • Gräsuppsamlare: 50 l
  • Indikator för fyllnadsnivå i gräsuppsamlaren
  • LED-indikator för laddningsnivå
  • Teleskopiskt, fällbart handtag
  • Ergonomiskt handtag
  • Kantkammar - för klippning nära kanten
  • QuickFit Plus höjdjustering
  • Platsbesparande vertikal förvaringsposition
  • 2 18V systembatterier, laddare
  • 3 års garanti efter registrering2

1 Power for All Alliance är en av de största varumärkesövergripande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet. www.powerforall-alliance.com

2
Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (2)

GARDENA Batterigräsklippare PowerMax Duo 4636V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA PowerMax Duo 4636V P4A
1 142 x 1 279 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se