03.10.2024

Slangförvaring dold under jord

Nyhet GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M

GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M © GARDENA

Med den nya GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M är den 20 meter långa trädgårdsslangen dold i marken men är alltid redo att användas.

För detta meddelande finns det: 2 Foton

Kort text (321 Tecken)Oformatterad text download

Från och med säsongen 2025 kommer GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M att utöka utbudet av beprövade GARDENA slangboxar. Denna lite annorlunda typ av slangbox erbjuder samma användarvänlighet och hantering som en konventionell slangbox i medelstora trädgårdar, men installeras under jord så att endast locket är synligt.

Lång text (2494 Tecken)Oformatterad text download

För trädgårdsägare är trädgårdsslangen ett oumbärligt hjälpmedel för att vattna växter, blommor och grönsaker. Traditionella slangboxar har visat sig vara populära, eftersom de gör det möjligt att dra ut slangen utan ansträngning och automatiskt rulla upp den efter användning.

Som ett alternativ till vägg- eller altanmontering gör den nya GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M att trädgårdsslangen försvinner diskret ner i marken och ändå alltid finns nära till hands.

Dold i marken

Den nya GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M kan placeras var som helst i marken: diskret på altanen, bredvid en rabatt eller utom synhåll i ett avlägset hörn av trädgården, där den 20 meter långa trädgårdsslangen behöver vara nära till hands. Det finns tre olika anslutningsalternativ: direkt vid vattenkranen, i trädgården med en trädgårdsslang eller som en del av underjordiska GARDENA Pipeline. Slangboxen är frostsäker och UV-beständig och kan ligga kvar i marken året runt. RollControl garanterar kontrollerad och säker upprullning efter användning.

Patenterat lock och modulär design

Endast det patenterade locket är synligt efter att Slangbox Under Jord har installerats. Det är lätt att öppna och stänga, och en integrerad låsmekanism ser till att det stängs ordentligt.

Den modulära designen är särskilt praktisk: locket kan öppnas, men kan också tas bort helt och hållet. Detta gör det enkelt att ta bort slangmodulen från höljet, till exempel för att förvara den i garaget eller för att rengöra höljet.

Efter registrering lämnar GARDENA en garanti på 5 år för Slangbox Under Jord RollUp M1.


GARDENA Slangbox Under Jord
RollUp M
 


För bekväm bevattning av medelstora trädgårdar och dold förvaring av trädgårdsslangen

  • Slangförvaring under mark, avtagbart lock, avtagbar slangmodul
  • Patenterat lock för enkel öppning och stängning, med integrerad låsfunktion
  • Automatisk upprullning av slangen
  • RollControl för kontrollerad och säker upprullning av slangen
  • 20 meter kvalitetsslang för medelstora trädgårdar
  • Smidig utrullning, korta låsstopp när slangen är utdragen
  • Inklusive Original GARDENA System-delar och rengöringsmunstycke
  • Möjlighet till anslutning till GARDENA Pipeline
  • UV-beständig och frostsäker
  • Tillverkad i Europa
  • 5 års garanti efter registrering1

1 Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Garantivillkor på gardena.com/warranty.
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (2)

GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
Gardena Undercover Hose Box RollUp M
1 425 x 1 456 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se