01.09.2021

Snel schoon met mobiele hogedrukreiniger

Nieuw: GARDENA AquaClean accu hogedrukreiniger

Nieuw: GARDENA AquaClean accu hogedrukreiniger © GARDENA

De AquaClean hogedrukreiniger werkt op een krachtige 18V Power for All-accu en je hebt geen beperking van een elektriciteitssnoer. Bovendien hoef je 'm niet per se aan te sluiten op een buitenkraan... de AquaClean kan ook water onttrekken uit een reservoir.

Dit persbericht heeft: 3 Fotos

Korte tekst (593 Tekens)Platte tekst download

De nieuwe GARDENA hogedrukreiniger AquaClean met accu is de mobiele oplossing voor schoonmaak rond het huis. Het apparaat met krachtige waterstraal is ideaal voor het reinigen van terrassen en balkons, tuinmeubelen, fietsen, auto’s, boten of kliko’s. De AquaClean werkt op een krachtige 18V Power for All-accu en je hebt geen beperking van een elektriciteitssnoer. Bovendien hoef je de nieuwe hogedrukreiniger niet per se aan te sluiten op een buitenkraan... de AquaClean kan ook water onttrekken uit een reservoir. De mobiele drukreiniger van GARDENA biedt daarmee optimale bewegingsvrijheid.


Persbericht (1449 Tekens)Platte tekst download

Instellen
De hogedrukreiniger is eenvoudig te bedienen en heeft een maximale druk van 24 bar. Dat is ongeveer 10 tot 12 keer sterker dan de reguliere kraandruk. Doordat je de druk kunt verlagen naar 9 of 14 bar is de AquaClean ook geschikt voor gevoeliger materialen en oppervlakken. Drie verschillende nozzles (spuitmondstukken) zijn in te zetten afhankelijk van de gewenste spuitrichting (hoeken van 0, 15 of 45 graden). Er zijn verschillende accessoires zoals een schuimsproeier. Daarmee kun je de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel toevoegen. De opvouwbare watertank (20 liter) is ideaal voor gebruik onderweg. Na een rit door de bossen kun je bijvoorbeeld vuil van de mountainbike verwijderen voordat je ‘m weer in de auto laadt. Ook op een boot kan het apparaat moeiteloos worden gebruikt. Dankzij de 6 meter lange zuigslang wordt het water direct uit het meer of de plas gezogen.

Power for All-accu
De 18V-accu van de AquaClean behoort tot het Power for All-systeem. Dat betekent dat je de accu kunt gebruiken voor alle andere apparaten die tot hetzelfde systeem van Bosch en GARDENA behoren. Bijvoorbeeld boormachines, heggenscharen, grasmaaiers, bladblazers en grastrimmers. Je herkent de gereedschappen aan het Power for All-logo.

Verkoopinformatie
De AquaClean hogedrukreiniger is verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops.

Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (3)

Nieuw: GARDENA AquaClean accu hogedrukreiniger
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Battery Medium-Pressure Washer AquaClean 2418 V
2 729 x 805 photo_camera © GARDENA
GARDENA Battery Medium-Pressure Washer AquaClean 2418V Premium Set
1 636 x 1 977 photo_camera © GARDENA


Contact

9 Alwin van der Pluym (NL)
Alwin van der Pluym
GARDENA Nederland
Tel: 0 36 521 00 10
pers.nl@media-gardena.com 
Geen acquisitie.