01.03.2021

Snoeien als een hovenier

Nieuwe GARDENA snoeischaar ExpertCut

GARDENA snoeischaar ExpertCut © GARDENA

Tuinspecialist GARDENA produceert al meer dan 40 jaar snoeischaren en presenteert in het voorjaar van 2021 de ExpertCut. De schaar zorgt voor optimale precisie bij elke knip. De bypass-snoeikop bestaat uit twee snijbladen die langs elkaar heen glijden en zo een scherpe snede maken. Dit zorgt voor schone en nauwkeurige resultaten, vooral bij het knippen van jonge scheuten, vers hout en groene planten.

Dit persbericht heeft: 2 Fotos

Korte tekst (483 Tekens)Platte tekst download

Tuinspecialist GARDENA produceert al meer dan 40 jaar snoeischaren en presenteert in het voorjaar van 2021 de ExpertCut. De schaar zorgt voor optimale precisie bij elke knip. De bypass-snoeikop bestaat uit twee snijbladen die langs elkaar heen glijden en zo een scherpe snede maken. Dit zorgt voor schone en nauwkeurige resultaten, vooral bij het knippen van jonge scheuten, vers hout en groene planten. Dit maakt de ExpertCut ook ideaal voor bijvoorbeeld het snoeien van fruitbomen.



Persbericht (1748 Tekens)Platte tekst download

Grote en kleine hand
De nieuwe snoeischaar heeft twee standen: voor grote en kleine handen. Ongeacht de handgrootte snoei je als een professional. Het gereedschap ligt uiterst comfortabel in de hand door de ergonomische grepen met zachte componenten. Schokdempers zorgen dat bij elke knip de polsbelasting minimaal is. In combinatie met het lage gewicht is de ExpertCut ideaal voor veelvuldig snoeien van takken met een doorsnede tot 22 mm. De nieuwe snoeischaar is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Scherp en robuust
De ExpertCut snoeischaar heeft zeer scherpe messen van roestvrijstaal, die dankzij een speciaal hardingsproces zeer robuust en duurzaam zijn. De sterkte en stabiliteit van de messen zorgen voor extra veel veerkracht. Zelfs na talloze snoeisessies, geeft de snoeischaar schone en precieze sneden. Een speciale groef zorgt ervoor dat plantensappen wegvloeien en voorkomt dat de messen gaan plakken. Na gebruik doe je de schaar met een simpele beweging op het veiligheidsslot.

Verkoopinformatie
De ExpertCut van GARDENA is verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops. De snoeischaar is voorzien van het kwaliteitskeurmerk ‘Made in Germany’ en GARDENA geeft 35 jaar gebruikersgarantie op de nieuwe ExpertCut-snoeischaar. 


GARDENA snoeischaar ExpertCut



Comfortabele en ergonomische snoeischaar met scherpe en duurzame mesjes
  • Snijdiameter: max. 22 mm
  • Comfortabele grip met twee verstelbare groottes
  • Nauwkeurig gesneden, doorgeharde messen
  • Glasvezelversterkte, ergonomische handgrepen met zachte componenten
  • Veiligheidsslot met één hand
  • Snoeikop: bypass (aambeeld)
  • Gewicht: ca. 160 g
  • Gemaakt in Duitsland
  • 35 jaar garantie
Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (2)

GARDENA snoeischaar ExpertCut
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Garden Secateurs ExpertCut
736 x 2 126 photo_camera © GARDENA


Contact

9 Alwin van der Pluym (NL)
Alwin van der Pluym
GARDENA Nederland
Tel: 0 36 521 00 10
pers.nl@media-gardena.com 
Geen acquisitie.