31.08.2022

Batteridrift som ger fri rörlighet

Nya GARDENA batteriprodukter för gräsklippning och häckklippning

GARDENA Batteridriven häcksax EasyCut 40/18V P4A © GARDENA

Perfekt för mindre trädgårdar - den nya häcksaxen EasyCut 40/18V P4A med 18 volts systembatteri. Sladdlös frihet med full högmomentväxel för exakta resultat.

För detta meddelande finns det: 4 Foton

Kort text (275 Tecken)Oformatterad text download

Trädgårdsägare har länge uppskattat den höga flexibiliteten hos GARDENA-batteriprodukter. Därför kommer produktsortimentet för 18V-batterisystemet att utökas ytterligare under 2023. En trimmer och en lätt häcksax med optimal ergonomi gör vardagen enklare i mindre trädgårdar.

Lång text (3013 Tecken)Oformatterad text download

Ett batterisystem för hela hemmet - det kan inte bli enklare! Den nya Batteridriven Trimmer SmallCut 23/18V P4A och den nya Häcksax EasyCut 40/18V P4A drivs också av ett 18V systembatteri från POWER FOR ALL Alliance1. Batteriet passar i ett stort antal andra trädgårdsredskap från GARDENA, men kan också användas märkesöverskridande med många andra produkter från alliansen. Bara ett batteri och en laddare sparar kostnader och utrymme.

För en exakt kant

Trädgårdsentusiaster använder gärna en trimmer när det gäller svåråtkomliga områden i trädgården eller för att skapa en exakt gräskant. Det är här som GARDENAs batteridrivna trimmers verkligen kommer till sin rätt. De är lätta och bekväma att hantera och har en imponerande klippförmåga.

Batteridriven trimmer SmallCut 23/18 V P4A imponerar också med just dessa egenskaper. Med en vikt på bara 1,6 kg utan batteri är den en riktig lättviktare. De slitstarka plastbladen gör det möjligt att trimma exakt, effektivt och rent. De är dessutom lätta att byta ut. Trädgårdsentusiaster kan säkert förvara de nya bladen på trimmerns handtag, så att de alltid är redo att användas. Ett extra stort andra-handtag säkerställer en avslappnad hållning när du klipper. Enhetens LED-display visar batteriets aktuella laddningsnivå. Den maximala körtiden är 40 minuter med det medföljande 2,0 Ah-batteriet.

Lätt att använda och allt är i balans

När du klipper häckar regelbundet är en sak särskilt viktig - ett kraftfullt verktyg som är lätt att använda. Den nya GARDENA Häcksax EasyCut 40/18V P4A imponerar med sin extremt låga vikt, exakta klippresultat och bekväma hantering. Häcksaxen har ett 40 cm långt, laserskuret blad. Tack vare det ergonomiskt formade handtaget och den optimala balansen ligger den bra i handen i alla klipplägen. En LED-display visar batteriets laddningsnivå. Med det medföljande 2,0 Ah-batteriet är en drifttid på 70 minuter möjlig - perfekt för små till medelstora häckar.

1 POWER FOR ALL Alliance är ett av de största märkesöverskridande 18 V-batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet. www.powerforall-alliance.com/sv/



GARDENA Batteridriven Trimmer
SmallCut 23/18V P4A

Låg vikt, lättanvänd batteridriven trimmer för klippning av gräskanter och svåråtkomliga ställen

  • Låg vikt: 1.6 kg utan batteri
  • klippdiameter: 230 mm
  • RotorCut klippsystem
  • Drifttid max. 40 min
  • Stort främre handtag
  • LED Laddningsindikator
  • Systembatteri 18 V, 2.0 Ah laddare



GARDENA Batteridriven häcksax
EasyCut 40/18V P4A


Lågvikt, kraftfull häcksax för klippning av små till medelstora häckar

  • Låg vikt: 1.9 kg utan batteri
  • Svärdlängd: 40 cm
  • Bladöppning: 16 mm
  • Optimerad bladgeometri för ett effektivt, snabbt och rent snitt
  • Stötskydd skyddar bladet vid skärning på marknivå
  • Drifttid max. 70 min
  • LED Laddningsindikator
  • Systembatteri 18 V, 2.0 Ah laddare
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (4)

GARDENA Batteridriven häcksax EasyCut 4018V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA SmallCut 2318V P4A Battery Trimmer
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Battery Trimmer SmallCut 2318V P4A
1 174 x 2 126 photo_camera © GARDENA
GARDENA Battery Hedge Trimmer EasyCut 4018V P4A
2 126 x 835 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se