31.08.2022

Flexibel under hela klippningssäsongen

Nya GARDENA ZoneProtect

GARDENA ZoneProtect © GARDENA

Med nya GARDENA ZoneProtect kan klippområdet för robotgräsklipparen ändras mycket enkelt och flexibelt, vilket gör den idealisk för att kringgå tillfälliga installationer på gräsmattan.

För detta meddelande finns det: 2 Foton

Kort text (395 Tecken)Oformatterad text download

Om studsmattor, uppblåsbara pooler och andra föremål tar upp delar av gräsmattan under sommaren eller om vissa områden nyligen har såtts, bör en robotgräsklippare inte användas där till att börja med. Med den nya GARDENA ZoneProtect är det möjligt att tillfälligt utesluta vissa zoner från klippområdet - en snabb, enkel och flexibel lösning som inte kräver någon ändring av huvudinstallationen.

Lång text (1906 Tecken)Oformatterad text download

När en GARDENA robotgräsklippare tar hand om en gräsmatta definieras dess användningsområde av en begränsningskabel. Naturligtvis sker dock förändringar i trädgården:

En studsmatta eller en pool som bara upptar gräsmattan under sommarmånaderna utgör ett nytt hinder. Alternativt kan man tänka sig att en vild blomsteräng för bin och andra insekter ska pryda ett område i trädgården, och därför ska detta område inte klippas regelbundet under säsongen. För att ta hänsyn till dessa faktorer måste robotgräsklipparens klippområde ändras.

Snabb och enkel installation

Den nya GARDENA ZoneProtect gör det möjligt att ändra klippområdet med minimal ansträngning. Den lilla signalgeneratorn behöver bara placeras på lämplig plats i trädgården. Den fungerar som start- och slutpunkt för en ny begränsningskabel som läggs runt föremål eller områden för att avgränsa dem från det angivna klippområdet och hindra robotgräsklipparen från att inkräkta på dem.

Begränsningskabeln för robotgräsklipparens huvudinstallation behöver inte ändras. Den förblir helt opåverkad. ZoneProtect måste alltid vara placerad inom huvudgränskabeln, eftersom den ständigt kommunicerar med den. Kabellängden för GARDENA ZoneProtect är upp till 15 meter. Den drivs av ett batteri. Om du har glömt att ladda batteriet och det blir strömlöst slutar robotgräsklipparen automatiskt att klippa, vilket innebär att det undantagna området inte kommer att klippas oavsiktligt.

GARDENA ZoneProtect är kompatibel med alla SILENO-modeller.



GARDENA ZoneProtect


Praktisk signalgenerator, där vissa områden eller föremål flexibelt och tillfälligt kan uteslutas från robotgräsklipparens klippområde.

  • Kabellängd: upp till 15 m
  • Batteritid: minst 31 dagar
  • LED laddningsindikator
  • Bekväm kabelförvaring på enheten
  • Inkluderar batteri och USB-laddningskabel
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (2)

GARDENA ZoneProtect
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA ZoneProtect
1 415 x 892 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se