31.08.2022

Trädgårdsslang tillverkad av återvunnet material

GARDENAs nya EcoLine-slang

GARDENA EcoLine-slang © GARDENA

Den nya GARDENA EcoLine-slangen är tillverkad av minst 65 procent återvunnet material. Den typiska GARDENA Power Grip-profilen ger optimalt grepp och säker anslutning mellan slangen och GARDENA-systemdelar samt bevattningstillbehör.

För detta meddelande finns det: 3 Foton

Kort text (372 Tecken)Oformatterad text download

GARDENA EcoLine-sortiment har imponerat på både återförsäljare och konsumenter sedan den lanserades 2022. Den nya EcoLine är en serie högkvalitativa trädgårdsredskap som tillverkas med en hög andel återvunnet material, vilket gör den till det resurssparande valet för passionerade trädgårdsmästare. EcoLine-slangen kommer bli ett nytt tillskott i EcoLine-sortimentet 2023.

Lång text (2409 Tecken)Oformatterad text download

Under trädgårdsåret 2022 var en verklig milstolpe i hållbarhetsstrategin resultatet av många år av forskning och utveckling - introduktionen av GARDENA EcoLine-sortimentet. EcoLine-sortimentet består av handverktyg och bevattningsprodukter med minst 65 procent återvunnet material i plastdelarna i varje produkt.

Detta engagemang har redan belönats med det tyska hållbarhetspriset Design 2022 och delstaten Baden-Württembergs utmärkelse som ett positivt exempel på resurseffektivitet.

Framgångssagan fortsätter

Inför säsongen 2023 utökas sortimentet med den nya EcoLine-slangen, som kompletterar området för bevattningstillämpningar. Den här slangen är tillverkad av termoplastekonstruktioner (TPE) och mer än 65 procent återvunnet material. De flesta av de återvunna plasterna kommer från hushållsavfall. Till exempel från folier eller förpackningar som kommer från återvinningsbehållaren. Dessa kallas material efter konsumtion. Kompromisslös premiumkvalitet när det gäller funktionalitet och hållbarhet är naturligtvis särskilt viktig även här. Som trädgårdsentusiaster redan känner till från andra GARDENA-slangar garanterar Power Grip-profilen optimalt grepp och säker anslutning mellan slangen och GARDENA-systemdelarna. Slangen är också fri från ftalater. Den högkvalitativa stickade slangens insida gör att slangen är särskilt stabil när det gäller att hålla formen och tryckbeständig upp till 20 bar. Den är frost- och UV-beständig och kan därför vara ute året runt.

Slangens återhållsamma färg visar trädgårdsälskare vid första anblicken att den tillhör EcoLine-familjen. GARDENA ger 30 års garanti på EcoLine-slangen. Till och med förpackningen är tillverkad av återvinningsbar kartong.



GARDENA EcoLine
Slang 13 mm (1/2"), 20 m

Trädgårdsslang med PowerGrip för perfekt anslutning av slang och slangsektion

  • Tillverkad av mer än 65 % återvunnet material
  • Tillverkad av termoplast-elastomer (TPE)
  • Fri från ftalater och fri från skadliga ämnen (< 0,1 %)
  • Frostbeständig och UV-beständig
  • Tryckhållfasthet: 20 bar
  • Dimensionsstabil tack vare den stickade slangen av hög kvalitet 13 mm (1/2"), 20 m
  • 30 års garanti
  • Tillverkad i Europa
GARDENA EcoLine
Slang 13 mm (1/2"), 20 m,
med Systemdelar

Komplett set med 13 mm (1/2") slang, 20 m, EcoLine systemdelar och EcoLine rengöringsmunstycke












Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (3)

GARDENA EcoLine-slang
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA EcoLine Hose 13 mm (12), 20 m
2 126 x 1 506 photo_camera © GARDENA
GARDENA EcoLine Hose 13 mm (12), 20 m, with System Parts
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se