03.10.2024

Den sista finishen för gräsmattan

Nya GARDENA batteridrivna grästrimmers

GARDENA PowerTrim 30/18V P4A © GARDENA

Den nya sladdlösa grästrimmern GARDENA PowerTrim 30/18V P4A för tuffare trimning av tjockt och högt gräs.

För detta meddelande finns det: 5 Foton

Kort text (449 Tecken)Oformatterad text download

Där gräsklipparen inte kommer åt gör grästrimmern det enkelt att hålla ordning på tillväxten precis intill väggen, längs staketet eller på svåråtkomliga ställen. Två nya batterimodeller kommer att adderas i sortimentet från och med trädgårdssäsongen 2025. Den nya GARDENA EasyTrim 25/18V P4A ger stöd vid trimning och klippning av gräsmattans kanter. Den nya GARDENA PowerTrim 30/18V P4A är särskilt kraftfull när den används mot tätt och högt gräs.

Lång text (3895 Tecken)Oformatterad text download

2-i-1: trimma gräs och klipp gräsmattans kanter

Den nya GARDENA batteridrivna grästrimmern EasyTrim 25/18V P4A är den lättaste av GARDENAs 2-i-1 batteridrivna grästrimmers. Med en klippdiameter på 25 centimeter är den idealisk för trimning av gräsmattor som gränsar till murar, upphöjda planteringsbäddar eller uteplatsen. Detta beror på att nya GARDENA EasyTrim kan växla mellan trimning och kantklippning när som helst genom att trycka på en knapp och vrida på handtaget. Ett kanthjul ger stabilitet och säkerställer ett rent resultat. Handtaget och det främre greppet är ergonomiskt utformade och vinkeln på det främre greppet kan justeras individuellt. Den praktiska trådkassetten matar regelbundet ut tråd från spolen så att längden och klippbredden alltid bibehålls under trimningen. Växtskyddet håller ett säkert avstånd till växter, blommor och träd.

Den kraftfulla trimmern för tuffare arbete

GARDENA PowerTrim 30/18V P4A har en stor klippdiameter på 30 centimeter. Detta är särskilt lämpligt för tätt, högt gräs och även för att klippa stråk på stora ytor. Den starkare och mer stabila två millimeterstråden är utformad för tuffare arbete. En automatisk bumpmekanism säkerställer snabb trådmatning utan att tråden trasslar eller fastnar. En indikatorlampa på handtaget visar när det behövs mer tråd. Trimmerhuvudet trycks då ner mot marken och ny tråd rullas ut endast vid behov.

Det ergonomiskt justerbara främre handtaget kan flyttas individuellt uppåt eller nedåt i röret och även vridas åt vänster eller höger, för optimal komfort vid trimning. PowerBoost-läget kan användas för att öka klippkapaciteten för särskilt envis vegetation. En LED-display på handtaget ger information om batteriets aktuella laddningsnivå. Växtskyddet säkerställer tillräckligt avstånd från växter och träd under trimning.

Plastelementen som används i GARDENA PowerTrim 30/18V P4A består av mer än 50 procent återvunnen plast. Den återvunna plasten kommer huvudsakligen från hushållsavfall, t.ex. från folier eller förpackningar från återvinningsbehållaren; dessa kallas för post-konsumentplast.

Strömförsörjningen sker via ett 18V systembatteri från Power for All Alliance1. Det passar i en mängd andra GARDENA-trädgårdsredskap, men kan också användas av alliansens alla varumärken till mer än 100 produkter för mer än 100 olika användningsområden i hem och trädgård.

GARDENA ger 3 års garanti på EasyTrim 25/18V P4A och PowerTrim 30/18V P4A efter registrering2

 

GARDENA EasyTrim 25/18V P4A    

Lätt batteridriven grästrimmer för kantklippning och svåråtkomliga områden

  • Vikt: 1,7 kg utan batteri, 2,1 kg med batteri
  • Tråd: 1,6 mm
  • Klippdiameter: 25 cm
  • Växla mellan trim- och kantläge under trimning
  • Automatisk trådmatning
  • Stödhjul för kantklippning
  • Ergonomiskt utformat handtag och främre grepp
  • Växtskydd
  • Systembatteri 18V, laddare
  • 3 års garanti efter registrering2
GARDENA PowerTrim 30/18V P4A 


Batteridriven grästrimmer för klippning av tjockare och högre gräs

  • Vikt: 2,3 kg utan batteri, 2,9 kg med batteri
  • Tråd: 2,0 mm
  • Klippdiameter: 30 cm
  • Ergonomiskt justerbart handtag för optimal komfort
  • Indikator för trådmatning på handtaget
  • Trådmatning: genom att stöta till trimmerhuvudet
  • LED-indikator för laddningsnivå
  • PowerBoost-läge
  • Växtskydd
  • Plast som används består av >50% återvunnen plast från konsumentledet
  • Systembatteri 18V, laddare
  • 3 års garanti efter registrering2

1 Power for All Alliance är ett av de största varumärkesöverskridande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet. www.powerforall-alliance.com

2
Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (5)

GARDENA PowerTrim 3018V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA EasyTrim 2518V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA EasyTrim 2518V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA EasyTrim 2518V P4A
1 200 x 1 682 photo_camera © GARDENA
GARDENA PowerTrim 3018V P4A
1 340 x 1 289 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se