19.01.2023

Trädgårdsnyheter 2023!

GARDENA Micro-Drip-System © GARDENA

Den ekonomiska, precisa bevattningen av växter i krukor och rabatter är nu ännu enklare med det förnyade Micro-Drip-Systemet.

För detta meddelande finns det: 1 Bild

Kort text (509 Tecken)Oformatterad text download

Blommande trädgårdar i stället för stenytor - grönområden betyder liv och livskvalitet. Ju mer, desto bättre för alla - människor, djur och natur. Med sina nya produkter för trädgårdssäsongen 2023 hjälper GARDENA passionerade trädgårdsmästare att skapa, underhålla och bevara gröna oaser. Med produkter för effektiv vattenanvändning för trädgård och hem, hållbara trädgårdsredskap för alla som odlar sin egen frukt, sina egna grönsaker och örter, oavsett om det är på landsbygden eller på en balkong i staden.

Lång text (2845 Tecken)Oformatterad text download

Utan vatten finns det inget liv. Detta gäller särskilt för växter. Men varje droppe bör användas medvetet. Micro-Drip-System tar hand om växterna med varje droppe vatten precis där växten kan ta upp det direkt. Den enkla och exakta växtbevattningen sparar vatten och tid samt erbjuder den rätta lösningen för varje trädgårdsområde. Det populära systemet startar den nya trädgårdssäsongen med en helt omarbetad struktur.

GARDENA nådde en verklig milstolpe i sin hållbarhetsstrategi 2022 med lanseringen av EcoLine-sortimentet. De högkvalitativa trädgårdsredskapen tillverkas med en hög andel återvunnet material och är det resursbesparande valet för passionerade trädgårdsmästare. Under trädgårdssäsongen 2023 kompletterar den nya EcoLine-slangen tillämpningsområdet bevattning.

Hobbyträdgårdsmästare investerar mycket tid, kraft och omsorg i att odla sina egna grödor. Och detta i den stora grönsaksträdgården såväl som på de minsta balkongerna eller terrasserna. Detta är inte bara en trend, utan en hållbar livsstil som blir allt viktigare. För alla som odlar sin egen frukt, grönsaker och örter erbjuder GARDENA smarta hjälpmedel för skötsel och skörd. I det nya MicroCutting-sortimentet ligger fokus på ren beskärning av örter och grönsaker.

Med den praktiska combisystem Bärplockare får det flexibla och mångsidiga systemet ett tillskott och gör skörden från mjuka frukter till stenfrukter mycket enklare.

Nyckeln till en riklig skörd är god skötsel. För träd och buskar innebär detta regelbunden beskärning. De nya Batteridrivna Stångsaxarna ger den största flexibiliteten, särskilt när det gäller att ta hand om högre exemplar. De gör det möjligt att beskära utan ansträngning med en knapptryckning, säkert och bekvämt från marken.


The garden hose made from recycled material
The new GARDENA EcoLine Hose

Intelligent and economical watering tailored to your needs
The new GARDENA Micro-Drip-System

Watering the garden with own water reserves
The new low-noise GARDENA garden pumps

Like a light summer rain on the lawn
The GARDENA Sprinklersystem

For the rough side of gardening life
The new GARDENA Textile Hose Liano range

Easy harvesting and care for herbs and vegetables
The new GARDENA MicroCutting range

The family of tools continues to grow
GARDENA combisystem Berry Picker, Branch Hook, Tool Rack Flex and Tool Rack Plus

Extra power for impressive cuts
The new GARDENA AssistCut battery supported secateurs

Comfortable pruning at the touch of a button
The new GARDENA Battery Pruning Loppers

Powerful mowing and collecting 
The new GARDENA PowerMax lawnmowers

Battery power that affords freedom of movement
The new GARDENA battery devices for lawn care and hedge clipping

Flexible all through the lawn-mowing season
The new GARDENA ZoneProtect
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (1)

GARDENA Micro-Drip-System
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se