03.10.2024

Trädgårdsnyheter 2025!

GARDENA SILENO robotgräsklippare © GARDENA

De smarta SILENO free-modellerna kräver varken att man installerar begränsningskablar, antenner eller sändare i trädgården.

För detta meddelande finns det: 13 Foton

Kort text (459 Tecken)Oformatterad text download

Grönområden filtrerar fint damm från luften, lagrar koldioxid och absorberar vatten. De kyler också omgivningen under varma dagar genom avdunstning, minskar värmen och främjar mikroklimatet. Det är därför viktigt att skapa så många grönområden som möjligt och att underhålla dem på lång sikt - genom behovsanpassad skötsel.

De nya produkterna från GARDENA inför trädgårdssäsongen 2025 hjälper till att ta hand om grönområden och din trädgård efter behov.

 

Lång text (3986 Tecken)Oformatterad text download

Det nya sortimentet SILENO robotgräsklippare ger en tillförlitlig gräsklippning, anpassad efter varje enskild gräsmatta. Den smarta robotgräsklipparen SILENO free navigerar genom trädgården via satellit och utan någon begränsningskabel. DuoConnect-modellen smart SILENO max med beprövad begränsningskabel kan styras via Bluetooth, men kan också uppgraderas till GARDENA smart system med smart Gateway.

Exakt och jämnt för en frisk gräsmatta - det nya bevattningssystemet AquaPrecise ger en helt ny syn på hur gräsmattor vattnas och är en bekväm allt-i-ett-lösning. Vattenfördelningen kan anpassas till gräsmattans individuella konturer.

Om varken eluttag eller vattenkran finns tillgängligt behöver växtälskare inte avstå från automatisk bevattning. Den solcellsdrivna AquaBloom L Set kan vattna upp till 30 plantor i pallkrage, på altanen eller balkongen oberoende och automatiskt - droppe för droppe.

Med GARDENAs praktiska slangboxar kan du rulla ut slangen utan ansträngning och rulla upp den igen automatiskt efter användning. Den nya Slangbox Under Jord RollUp M gör att trädgårdsslangen kan förvaras dold i marken, men är redo att användas när som helst och är nära till hands.

De nya sekatörerna visar prov på verklig skärprestanda. Bladen har en innovativ PowerCoating-beläggning för extra skärkraft och hållbarhet.

De nya grensaxarna övertygar också med bättre skärpa och skärkraft tack vare de specialbelagda bladen med PowerCoating, precisionsslipning ända ut till bladspetsen och nyutvecklad växelteknik.

Stångsaxmodellerna StarCut Pro S och StarCut Pro L är mångsidigt användbara. Den nya StarCut Pro kan användas för att gallra och beskära buskar och små till stora träd på upp till 6,5 m höjd på ett säkert sätt från marken. StarCut Pro L kan också kombineras med andra redskap från GARDENA combisystem med hjälp av en adapter.

Batterisåg PowerSaw 250/18V P4A är idealisk för mer omfattande träarbeten i trädgården. Den är lätt att hantera i olika arbetsvinklar och kraftfull vid vedklyvning och kapning av mindre träd.

Den nya batteridrivna gräsklipparen PowerMax Duo 46/36V P4A har DuoBlad-teknik med två synkroniserade specialblad, en klippbredd på 46 cm och är lämplig för klippning av gräsmattor på upp till 600 kvadratmeter.

Två nya sladdlösa modeller kommer adderas i sortimentet av batteridrivna grästrimmers säsongen 2025. EasyTrim 25/18V P4A ger stöd vid trimning och klippning av gräsmattans kanter, medan PowerTrim 30/18V P4A är särskilt kraftfull när den används mot tjockt, högt gräs.

Lövblås/Sug PowerJet Collect P4A samlar in löv snabbt och bekvämt. Både torra och våta löv sugs upp och strimlas omedelbart för att spara utrymme i uppsamlingspåsen. Det är enkelt att växla mellan blås- och sugfunktionen.

De nya dränkbara BASIC-pumparna ger stöd vid pumpning t.ex. vid översvämmade källare eller vid tömning av pooler. Nya tillbehör finns tillgängliga för regnvattentunnan och trädgårdspumpen.


Läs mer om nyheterna i artiklarna nedan:

Smart gräsklippning utan begränsningskabel
Nya SILENO robotgräsklippare

Det nya smarta sättet att vattna gräsmattor
Nya bevattningssystemet AquaPrecise

Oberoende, smart bevattning 
Nya AquaBloom L Set – solcellsdriven bevattning

Slangförvaring dold under jord
Nya Slangbox Under Jord RollUp M

Praktiska skärverktyg för beskärning året runt
Nya sekatörer

En vassare design för ett kraftfullt snitt
Nya grensaxar

Exakt och säker kapning på hög höjd 
Nya StarCut Pro S och StarCut Pro L

Kraftfull kapning med batteridrift
Nya Batterisåg PowerSaw 250/18V P4A

Optimal gräsklippning av stora gräsmattor 
Nya gräsklippare PowerMax Duo 46/36V P4A

Den sista finishen för gräsmattan
Nya grästrimmers EasyTrim 25/18V P4A och PowerTrim 30/18V P4A

Enkel uppsamling och kompostering av löv
Nya Lövblås/Sug PowerJet Collect 18V P4A

Kraftfulla och tillförlitliga
Nya Dränkbara pumpar Basic 20000 för rent och smutsigt vatten
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (13)

GARDENA SILENO robotgräsklippare
3 500 x 2 499 photo_camera © GARDENA
GARDENA AquaBloom L Set
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA AquaPrecise Ovan Jord
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Slangbox Under Jord RollUp M
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
Nya GARDENA sekatörer
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
Nya GARDENA grensaxar
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA StarCut Pro L
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Batterisåg PowerSaw 25018V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Batterigräsklippare PowerMax Duo 4636V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA EasyTrim 2518V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA PowerTrim 3018V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA LövblåsSug PowerJet Collect 18V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Dränkbara pumpar 20000 Basic
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se